Cele mai frumoase plaje din Europa te asteapta. Nisip fin, ape cristaline, vara eterna, plaje salbatice, plaje ascunse sau plaje de statiune, descopera selectia ta cu cele mai bune plaje din Europa.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Descopera cele mai frumoase plaje din Grecia, cele mai frumoase plaje din Spania, cele mai bune plaje din Italia, cele mai frumoase plaje din Turcia, Franta, Portugalia, Croatia si nu numai.

Rezerva-ti zborurile, cazarea, precum si tururile si activitatile si ofera-ti o vacanta de vis pe cele mai frumoase plaje din Europa.

1.Torrente de Pareis – Mallorca, Insulele Baleare, Spania

Torrente de Pareis - Mallorca, Insulele Baleare, Spania www.planuridevacanta.ro

Descopera cea mai frumoasa plaja din Europa, Torrent de Pareis, pe minunata insula Mallorca – Insulele Baleare – Spania.
Poti ajunge pe aceasta plaja in doua moduri, fie faci o drumetie lunga de 9Km timp de 6 ore, fie inchiriezi o barca din portul Söller care te va lasa fix pe plaja.

2. Bordeira Beach – Aljezur, Algarve – Portugalia

Bordeira Beach - Aljezur, Algarve - Portugalia www.planuridevacanta.ro

Plaje excelente, natura salbatica, parc natural, miere produsa local, agricultura locala; nu rata sa gusti cartoful dulce din Aljezur si alunele din Rogil! Acest loc aduna totul pentru iubitorii de liniste, ocean si natura.
Pentru a ajunge la aceasta plaja trebuie sa-ti rezervi un zbor catre Faro si de aici vei mai face aproximativ 2h cu masina.

3. Amio Beach – Pechon, Cantabria – Spain

Amio Beach - Pechon, Cantabria - Spain www.planuridevacanta.ro

Esti gata pentru un pic de geologie? Aceasta plaja leaga un insulit printr-un istm, o fasie lunga de nisip foarte fin, inconjurata pe ambele parti de mare, ceea ce o face unica. Plaja este mai frumoasa cand mareea este joasa – altfel poate fi complet acoperita. Vei gasi parcare in apropiere (gratuita) si un mic magazin unde poti cumpara inghetata, bauturi, gustari.

4. As Catedrais Beach – Galicia, Spania
As Catedrais Beach - Galicia, Spania www.planuridevacanta.ro

Pentru a te asigura ca vei avea parte de o experienta placuta pe aceasta plaja, verifica programul mareelor online pentru a fi sugur ca vei putea admira privelistea

Accesul la sit este gratuit, dar pentru a evita aglomeratia, este restrictionat la un numar maxim de persoane pe zi. In sezonul de varf (aprilie-septembrie) se recomanda sa iti rezervi vizita online (gratuit). Parcare si toalete sunt disponibile la fata locului si sunt gratuite.

In timpul vizitei tale, asigura-te ca vizitezi Ribadassella si Cudillero, pe care le-ai listat printre cele mai bune bijuterii ascunse din Spania. Ai nevoie de mai multa inspiratie? Descopera cele mai frumoase plaje ale tale din Spania!

5. Monterosso al Mare – Liguria, Italy

Monterosso al Mare - Liguria, Italy www.planuridevacanta.ro

Spor la calatorit,

Echipa Planuridevacanta

Din categoria:

Blog,